Uppsalamotiv


Här nedanför texten hittar du motiv från vackra Uppsala och fler motiv kommer att målas. Nedan ser du motiv som både är till salu och vilka som har sålts. ORIGINAL & DIGIGRAFIER:

Det står angivet under varje bild huruvida originalet är sålt eller inte.

En digigrafi är ett tryck av ett original som i det här fallet är upptryckt på ett Fine Art-papper á 310 gram hos Bildformatet i Uppsala. Trycket är mycket likt originalet och kvaliteten är hög på utskriften. Antalet digigrafier är begränsat och nämns inom parantes. Varje digigrafitryck är signerat och numrerat.


Digigrafier finns av  dessa motiv: "Kullersten, tinnar och torn (20/20 i tre olika storlekar)", "Gamla järnvägsstationen (10/10)", "Fyrisbiografen (5/5)", "Linnégatan (5/5)", "Slottsbiografen (6/6)", "S:t Eriks gränd (5/5)", "Uppsala slott (5/5)", "Wiks slott" (10/10),"Gustavianum" (15/15) och "Himmelska Uppsala" (10/10).


Storleken på alla digigrafier är 30 x 40 cm (inkl. vit kant) frånsett "Kullersten, tinnar och torn" som även är tryckta i större storlekar.PRISER:

Digigrafi av "Kullersten, tinnar och torn":

30 x 40 cm: Slutsålda

32 x 40 cm (det tillkommer en vit kant): se under bild 

40 x 52 cm (det tillkommer en vit kant): se under bild


Övriga digigrafier:

Se prisinformation under varje bild. Originaltavla: 3300-3600 kr/st beroende på motiv. Se prisinformation under varje bild.Det går även bra att komma med en beställningsförfrågan om du önskar ett specifikt motiv. Beräknat pris fås vid förfrågan.RAMTILLVERKNINGEN:

Ramarna snickrar jag ihop själv och de är tillverkade av svensk furu. Jag kommer från och med januari 2020 börja måla ramarna med äggoljetempera som är ett mycket mer miljövänligt färgalternativ än konventionell snickerifärg. Äggoljetemperan är baserad på ägg och linolja och har därför mycket mindre skadlig påverkan på miljön än de som är bl a petroliumbaserade. 


Originalbilder säljs inramade om inget annat anges. 

Digigrafier säljs antingen med eller utan ram.


(klicka på motiven för större bild)TILL FÖRSÄLJNING:

UPPSALAMOTIV


Ett urval av sålda objekt: