Uppsalamotiv

UPPSALAMOTIVHär nedanför texten hittar du motiv från vackra Uppsala och fler motiv kommer att målas. Nedan ser du motiv som både är till salu och vilka som har sålts. ORIGINAL & GICLÉETRYCK:

Det står angivet under varje bild huruvida originalet är sålt eller inte.

Ett gicléetryck är ett tryck av ett original som i det här fallet är upptryckt på ett Fine Art-papper á 310 gram (som är tillverkat av antingen bomullsfibrer eller syrafritt alpha-cellulosapapper, dessa har en hållbarhet på flera hundra år) hos Bildformatet AB i Uppsala. Trycket är mycket likt originalet och kvaliteten är hög på utskriften. Antalet gicléetryck är begränsat och nämns inom parantes. Varje gicléetryck är signerat och numrerat. Här kan du läsa mer om gicléetryck: http://bildformatet.se/fineart-utskrifter/


Gicléetryck finns av  dessa motiv (antal anges i parantes): "Kullersten, tinnar och torn (20/20 i tre olika storlekar)", "Gamla järnvägsstationen (10/10)", "Fyrisbiografen (5/5)", "Linnégatan (5/5)", "Slottsbiografen (6/6)", "S:t Eriks gränd (5/5)", "Uppsala slott (5/5)", "Wiks slott" (10/10),"Gustavianum" (15/15), "Vinter på Kv. Holmen (15/15), "Himmelska Uppsala" (10/10), "Akademikvarnen" (15/15) och "Universitetsparken" (15/15).


Storleken på alla gicléetryck är 30 x 40 cm (inkl. vit kant) frånsett "Kullersten, tinnar och torn" som även är tryckta i större storlekar.PRISER:

Se under varje bild.BESTÄLLNINGAR:

Just nu tar jag inga beställningar av önskemål om egna motiv, jag återkommer när det blir aktuellt igen.
RAMTILLVERKNINGEN:

Ramarna snickrar jag ihop själv och de är tillverkade av svensk furu och kommer från ett kalhyggesfritt skogsbruk där virket är inköpt från Plockethugget AB (https://plockhugget.se/). Jag färgsätter ramarna med äggoljetempera eller linoljefärg, vilka är de minst miljöbelastande färgerna jag har hittat och ett mycket bättre alternativ än konventionell snickerifärg. Äggoljetemperan är baserad på ägg och linolja och har därför mycket mindre skadlig påverkan på miljön än de som är bl a petroliumbaserade. Ibland är väntetiden på en inramad tavla upp till 1-4 veckor beroende på om jag har färdiga ramar på lager.  Jag meddelar detta via mail i samband med beställning. Om du önskar se bild på en ram, kontakta mig så skickar jag bilder.


Originalbilder säljs inramade om inget annat anges. 

Gicléetryck säljs antingen med eller utan ram.


ÖVRIGA KOSTNADER OCH VILLKOR:

Hemleverans av tavla: 150 :- (gäller endast i Uppsalas stadskärna)

Ångerrätt i 7 dagar från köpdatum.

Bytesrätt ingår ej. 

Val av ramfärg (vit eller grå) görs vid beställning. Om önskemål om att byta färg på ramen i efterhand görs det av en kostnad på 250 :-/tavla. Detta ska meddelas inom 7 dagar från köptillfället. 

Fraktkostnad tillkommer om upphämtning eller leverans ej är möjlig. 


(klicka på motiven för större bild)

TILL FÖRSÄLJNING:


Ett urval av sålda objekt: