Uppsalamotiv


Här nedanför texten hittar du motiv från vackra Uppsala och fler motiv kommer att målas. Nedan ser du motiv som både är till salu och vilka som har sålts. ORIGINAL & GICLÉETRYCK:

Det står angivet under varje bild huruvida originalet är sålt eller inte.

Ett gicléetryck är ett tryck av ett original som i det här fallet är upptryckt på ett Fine Art-papper á 310 gram hos Bildformatet i Uppsala. Trycket är mycket likt originalet och kvaliteten är hög på utskriften. Antalet gicléetryck är begränsat och nämns inom parantes. Varje gicléetryck är signerat och numrerat.


Gicléetryck finns av  dessa motiv: "Kullersten, tinnar och torn (20/20 i tre olika storlekar)", "Gamla järnvägsstationen (10/10)", "Fyrisbiografen (5/5)", "Linnégatan (5/5)", "Slottsbiografen (6/6)", "S:t Eriks gränd (5/5)", "Uppsala slott (5/5)", "Wiks slott" (10/10),"Gustavianum" (15/15), "Vinter på Kv. Holmen (15/15) och "Himmelska Uppsala" (10/10).


Storleken på alla gicléetryck är 30 x 40 cm (inkl. vit kant) frånsett "Kullersten, tinnar och torn" som även är tryckta i större storlekar.PRISER:

Gicléetryck av "Kullersten, tinnar och torn":

30 x 40 cm: Slutsålda

40 x 50 cm (inkl. vit kant): se under bild 

50 x 60 cm (inkl. vit kant): se under bild


Övriga digigrafier:

Se prisinformation under varje bild. Originaltavla: 3300-3600 kr/st beroende på motiv. Se prisinformation under varje bild.Det går även bra att komma med en beställningsförfrågan om du önskar ett specifikt motiv. Beräknat pris fås vid förfrågan.RAMTILLVERKNINGEN:

Ramarna snickrar jag ihop själv och de är tillverkade av FSC-certifierad svensk furu. Jag färgsätter ramarna med äggoljetempera eller linoljefärg, vilka är de minst miljöbelastande färgerna jag har hittat och ett mycket bättre alternativ än konventionell snickerifärg. Äggoljetemperan är baserad på ägg och linolja och har därför mycket mindre skadlig påverkan på miljön än de som är bl a petroliumbaserade. Ibland är väntetiden på en inramad tavla upp till 1-4 veckor beroende på om jag har färdiga ramar på lager.  Jag meddelar detta via mail i samband med beställning.


Originalbilder säljs inramade om inget annat anges. 

Gicléetryck säljs antingen med eller utan ram.


(klicka på motiven för större bild)TILL FÖRSÄLJNING:

UPPSALAMOTIV


Ett urval av sålda objekt: