Uppsalamotiv

UPPSALAMOTIVHär nedanför texten hittar du motiv från vackra Uppsala och fler motiv kommer att målas. Nedan ser du motiv som både är till salu och vilka som har sålts. ORIGINAL & GICLÉETRYCK:

Det står angivet under varje bild huruvida originalet är sålt eller inte.

Ett gicléetryck är ett tryck av ett original som i det här fallet är upptryckt på ett Fine Art-papper á 310 gram (som är tillverkat av antingen bomullsfibrer eller syrafritt alpha-cellulosapapper, dessa har en hållbarhet på flera hundra år) hos Bildformatet AB i Uppsala. Trycket är mycket likt originalet och kvaliteten är hög på utskriften. Antalet gicléetryck är begränsat och nämns inom parantes. Varje gicléetryck är signerat och numrerat. Här kan du läsa mer om gicléetryck: http://bildformatet.se/fineart-utskrifter/


Gicléetryck finns av  dessa motiv (totalt antal anges i parantes): "Vinter på gamla torget" (40 st) "Kullersten, tinnar och torn (20 st)", "Gamla järnvägsstationen (10 st)", "Fyrisbiografen (5 st)", "Linnégatan (5 st)", "Slottsbiografen (6 st)", "S:t Eriks gränd (5 st)", "Uppsala slott (5 st)", "Wiks slott" (10 st),"Gustavianum" (15 st), "Vinter på Kv. Holmen (15 st), "Himmelska Uppsala" (10 st), "Akademikvarnen" (15 st),"Universitetsparken" (15 st), "Ljus över stan" (10 st), "Torn i dager" (10 st), "Vinter på Fyristorg" (40 st) och "Slottsbacken" (20 st). Om de är slutsålda anges det under bilden.


Storleken på alla gicléetryck är 30 x 40 cm (inkl. vit kant).PRISER:

Se under varje bild.BESTÄLLNINGAR:

Just nu tar jag inga beställningar av önskemål om egna motiv, jag återkommer när det blir aktuellt igen.
RAMTILLVERKNINGEN:


Ramtillverkningen är ett konstnärligt kapitel för sig då jag tillverkar ramarna på egen hand. Dels för att tavlan som helhet blir ett konstverk där jag både målar bilden och gör inramningen på egen hand och dels för att jag har större kontroll över vart materialet kommer ifrån. Ramvirket består av svensk björk . Jag målar ramarna med linoljefärg. Den färgen har en ganska lång torktid men blir beständigare ju längre tiden går. Jag har valt den typen av färg främst för att den har en mindre miljöpåverkan än vanlig konventionell plastbaserad färg.


Ibland är väntetiden på en inramad tavla upp till 1-4 veckor beroende på om jag har färdiga ramar på lager.  Jag meddelar detta via mail i samband med beställning. Om du önskar se bild på en ram, kontakta mig så skickar jag bilder.


Originalbilder säljs inramade om inget annat anges. 

Gicléetryck säljs antingen med eller utan ram.


ÖVRIGA KOSTNADER OCH VILLKOR:

Hemleverans av tavla: 150 :- (gäller endast i Uppsalas stadskärna)

Ångerrätt i 7 dagar från köpdatum.

Bytesrätt ingår ej. 

Val av ramfärg (vit eller grå) görs vid beställning. Om önskemål om att byta färg på ramen i efterhand görs det av en kostnad på 250 :-/tavla. Detta ska meddelas inom 7 dagar från köptillfället. 

Fraktkostnad tillkommer om upphämtning eller leverans ej är möjlig. 
(klicka på motiven för större bild)