Uppsalamotiv


Här nedanför texten hittar du motiv från vackra Uppsala och fler motiv kommer att målas. Nedan ser du motiv som både är till salu och vilka som har sålts. ORIGINAL & DIGIGRAFIER:

Det står angivet under varje bild huruvida originalet är sålt eller inte.

Digigrafier är ett tryck av ett original som i det här fallet är upptryckt på ett Fine Art-papper á 310 gram hos Bildformatet i Uppsala. Trycket är mycket likt originalet och kvaliteten är hög på utskriften. Antalet digigrafier är begränsat och nämns inom parantes. Varje digigrafitryck är signerat och numrerat.

Digigrafier finns av  dessa motiv: "Kullersten, tinnar och torn (slutsålda)", "Gamla järnvägsstationen (10/10)", "Fyrisbiografen (5/5)", "Linnégatan (5/5)", "Slottsbiografen (6/6)", "S:t Eriks gränd (5/5)",

"Uppsala slott (5/5)", "Wiks slott" (10/10) och "Gustavianum" (15/15):


Storleken på alla digigrafier är 30 x 40 cm frånsett "Kullersten, tinnar och torn" som även är tryckta i större storlekar.


PRISER:

Digigrafi av "Kullersten, tinnar och torn":

30 x 40 cm: Slutsålda

40 x 50 cm: se under bild 

50 x 60 cm (samma mått som originalet): se under bild


Digigrafi av resterande motiv (de som nämns ovan i beskrivningen):

Se prisinformation under varje bild. 


Originaltavla: 3300-3600 kr/st beroende på motiv. Se prisinformation under varje bild.Det går även bra att komma med en beställningsförfrågan om du önskar ett specifikt motiv. Beräknat pris fås vid förfrågan.RAMTILLVERKNINGEN:

Ramarna snickrar jag ihop själv och de är tillverkade av svensk furu. Jag kommer från och med januari 2020 börja måla ramarna med äggoljetempera som är ett mycket mer miljövänligt färgalternativ än konventionell snickerifärg. Äggoljetemperan är baserad på ägg och linolja och har därför mycket mindre skadlig påverkan på miljön än de som är bl a petroliumbaserade. 

Originalbilder säljs alltid inramade. 

Digigrafier säljs antingen med eller utan ram.
(klicka på motiven för större bild)


TILL FÖRSÄLJNING:

UPPSALAMOTIV


Ett urval av sålda objekt: